Voor meer informatie bel: 085 0410 177 of stuur ons een email: [email protected]

U bent nu hier: Home / Onlinewinkel-Webwinkels / E-scooter kopen

E-scooter kopen

Sharing is caring

Er zijn verschillende goede redenen waarom elektrische mobiliteit een optie is waar veel mensen gebruik van maken voor hun dagelijkse woon-werkverkeer. Het is vermeldenswaard dat elektrische voortstuwing wordt beschouwd als de beste alternatieve vorm van voortstuwing, die een toename van de voorkeur met 40% laat zien. De snelle technologische ontwikkelingen op het gebied van elektrische aandrijving in combinatie met de komende maatregelen en de subsidie die wordt gegeven voor de aanschaf van elektrische voertuigen zijn een goede periode om voor jouw bewegingsvrijheid over te stappen op elektrische aandrijving.

Bespaar geld

De besparing en afschrijving van het geld dat je verdient met de aanschaf van een elektrische scooter is in korte tijd en hangt af van jouw voorkeuren en gewoonten in het vervoer. Vanaf de eerste dag vermijdt je te betalen voor kaartjes of kaartjes voor bussen, treinen, trolleys, metro's of dure ubers en taxi's. Je kunt ook geld besparen door een elektrische scooter te gebruiken die geen brandstof verbrandt maar een batterij gebruikt. Daarnaast profiteer je van de subsidies die worden gegeven voor de aanschaf van een elektrische scooter. Je hoeft niet meer voor brandstof te betalen en over het algemeen verspilt je jarenlang bijna niets (afhankelijk natuurlijk van de kwaliteit van de batterij).

Tijd flexibiliteit

Je kunt jouw eigen vertrekschema hebben precies wanneer je dat wilt, in plaats van te wachten of een bus te missen. Jouw reizen zullen elke dag consistenter zijn, waarbij je het verkeer aanzienlijk omzeilt. In drukke steden is tijd een probleem en elektrische scooters kunnen je helpen veel tijd op de weg te besparen. Je hoeft alleen maar even de batterijen op te laden. De elektrische scooter bespaart je kostbare tijd die anders zou worden besteed aan het verkeer, tankstations en parkeerplaatsen.

Gemakkelijk opladen

De elektrische scooter kan worden opgeladen via elk stopcontact, maar het is erg belangrijk om de originele oplader te gebruiken. Het is ook mogelijk om een oplader te gebruiken voor nog meer tijdwinst. Opladen kan thuis of op het werk. Elektrische scooters laden gemakkelijk en redelijk snel op. Natuurlijk zijn er modellen die 4-8 uur duren. De oplaadtijd is afhankelijk van de capaciteit van de accu, de vorige belasting en andere factoren, zoals het Watt van de motor, maar gemiddeld laadt de e-scooter Ridderkerk sneller op. De veiligheid van passagiers staat hoog in het vaandel en elektrische scooters hebben verschillende veiligheidsvoorzieningen. Elke elektrische scooter heeft een handmatige acceleratieregeling en remmen. Ook bieden de meeste elektrische scooters achtergrondverlichting.